Geen wachttijden, wij gaan je helpen!

over caredate
Onze slogan ‘Als je het even niet meer weet’ staat voor de opbouwende aanpak van CAREDATE. Je maakt je zorgen, loopt tegen grenzen aan en voelt je belemmerd. Als je dan het besluit neemt om daarmee aan de slag te gaan, dan wil je dat nu. Meteen, voordat het erger wordt. Zonder lange wachttijden, ingewikkelde vragenlijsten en diagnoses. Nergens voor nodig. Bij CAREDATE kies je gewoon zelf je psycholoog, een vertrouwenspersoon die je vertrouwd en met respect:
  • helpt om zo snel mogelijk weer sterker en positief in het leven te staan en je leven weer in balans te brengen,
  • werkt op basis van persoonlijke gesprekken, zodat je echt contact hebt,
  • duidelijk informeert en, op basis van je wensen en vragen, de aanpak met je bespreekt.
gratis e-mailspreekuur
Zit je met vragen over wat je bezig houdt en hoe Caredate je eventueel verder kan helpen? Stel ze gerust aan André Mooij. Hij is de ‘huispsycholoog’ van Caredate en wijst je graag de weg. gratis email-spreekuur bij Caredate Het contactformulier van André vind je hier.
Waarom een Caredate-psycholoog
  • Geen wachtlijsten dus snel aan de gang

  • Ook 's avonds en in het weekend

  • Zelf een psycholoog kiezen

Daarom kies je voor een Caredate-psycholoog
SAMENWERKING CAREDATE EN DE NIEUWE GGZ
Caredate werkt samen met de Nieuwe GGZ. Vanaf september 2016 is Caredate samenwerkingspartner van De Nieuwe GGZ. Wat betekent dat? In Nederland is de Geestelijke GezondheidsZorg (GGZ) georganiseerd op basis van richtlijnen en efficiency. Mensen worden in een hokje gestopt en krijgen een stempel (diagnose) waar je, als je pech hebt, niet snel meer van af komt.
Lees verder over onze samenwerking
Tarief & vergoeding
Je bent in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor de betaling van het kennismakingsgesprek en de vervolgsessies. Caredate heeft (nog) geen contracten met zorgverzekeraars en instellingen. Er zijn mogelijkheden om de kosten (deels) terug te krijgen.
Lees meer over de mogelijkheden
Voor werkgevers:
Caredate Mental Fit voor bedrijven. Met Caredate Mental Fit kunnen werkgevers veel burn-outs voorkomen. Breng medewerkers weer lekker in hun vel met een klein persoonlijk budget. Een relatief geringe investering om langdurig verzuim terug te dringen.

Lees meer over Caredate Mental Fit

Psycholoog en meedoen
Caredate komt graag in contact met enthousiaste en gedreven psychologen die zelfstandig aan de slag willen gaan. Daarnaast zijn GZ-psychologen welkom als supervisor om de psychologen te begeleiden in intervisie-groepen.
Lees verder over kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling