PSYCHOLOOG EN MEEDOEN?

Kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling

Meedoen aan Caredate, dat kan bijvoorbeeld naast een vervolgstudie, werkervaringsplek, parttime werk of als je van plan bent om voor jezelf te beginnen. Je bent bezig met je vak, ontvangt een nette beloning, je bouwt aan je netwerk en we besteden veel aandacht aan kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Wat de cliënt nodig heeft

Bij Caredate gaan we uit van wat de cliënt nodig heeft en dat geeft je als psycholoog de mooie uitdaging om niet altijd volgens ‘het boekje’ (standaardprotocollen e.d.) te werken. Als professional versta je je vak, heb je genoeg ervaring en weet je wat moet doen. Omdat je zelfstandig werkt zorgen wij voor de nodige ondersteuning:
  • Deelname aan intervisie-groepen met in totaal maximaal zes psychologen die zich via het Caredate-platform presenteren, onder leiding van een ervaren supervisor.
  • Het buddy-systeem: in je groep heb je ‘vaste verbinding’ met een van de andere leden, om snel ervaringen uit te wisselen en vragen aan elkaar stellen.
  • Ondersteuning van de supervisor bij lastige vragen en twijfels. Je kunt dan contact opnemen via de mail, telefoon, whatsapp etc.

Je bent in feite onderdeel van een ‘virtueel zorgteam’, dat cliënten zo goed en zo snel mogelijk verder helpt.

Voor GZ-psychologen

Caredate komt graag in contact met ervaren GZ-psychologen die het leuk vinden om talenten te begeleiden als supervisor en hun vakkennis en ervaring over te dragen. Mail gerust voor meer informatie naar info@caredate.nl

Meedoen? Wat wij van je vragen

Wat vragen wij van je? Naast enthousiasme en motivatie, liefde voor het vak en mensen, niet zo heel veel. Naast je afgeronde universitaire masterstudie:
  • een basis met relevante werkervaring, die je genoeg vertrouwen geeft om zelfstandig te kunnen werken (dus ook een gezond stuk zelfkennis).
  • lid zijn van het NIP of een andere door Caredate erkende beroepsvereniging: Caredate verwijst naar de NIP beroepscode als uitgangspunt voor het handelen van de psycholoog.
  • daarnaast vinden wij het meer dan verstandig als je beroepsaansprakelijkheid (verzekering) is geregeld.

Heb je interesse?

Heb je interesse? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Goed om te weten: je profiel komt niet automatisch op de website. Het team van Caredate wil graag eerst uitgebreider met je kennismaken.
voornaam
achternaam
adres
postcode en plaats
telefoonnummer
emailadres
Specialisatie:
Studie:
Ervaring:
Werkgebieden:
Beschikbaar:
Motivatie: