Waarom een Caredate-psycholoog

Onze slogan ‘Als je het even niet meer weet’ staat voor de opbouwende aanpak van Caredate. Je maakt je zorgen, loopt tegen grenzen aan en voelt je belemmerd. Als je dan het besluit neemt om daarmee aan de slag te gaan, dan wil je dat nu, meteen. Voordat het erger wordt. Zonder lange wachttijden, ingewikkelde vragenlijsten en diagnoses. Nergens voor nodig. Bij Caredate kies je gewoon zelf je psycholoog, een vertrouwenspersoon die je met respect:
  • helpt om zo snel mogelijk weer sterker en positief in het leven te staan en je leven weer in balans te brengen
  • werkt op basis van persoonlijke gesprekken, zodat je echt contact hebt
  • duidelijk informeert en, op basis van je wensen en vragen, de aanpak met je bespreekt.

Jij bepaalt het programma

Je hebt de regie en overlegt waar de gesprekken plaatsvinden. Mogelijk bij je thuis, op kantoor, wandelend in de natuur of op een andere locatie. En dat kan ook in de avonduren of in het weekend. Of, als je elkaar wat beter kent, via Skype. De keuze is aan jou, wat jij prettig vindt. En bevalt het je niet? Je zit nergens aan vast en kan stoppen wanneer je wilt.

Geen stempel: privacy

Een Caredate-psycholoog gaat uit van je mogelijkheden en plakt je geen stempel op met een diagnose. Je privacy staat voorop. Geen dikke dossiers, je kan de voortgang ook bijhouden op je persoonlijke website (uiteraard beveiligd), zodat je er echt wat aan hebt. Je blijft altijd de baas over je gegevens.

Kwaliteit dankzij uniek netwerk

De psychologen die zich via Caredate presenteren:
  • zijn zelfstandig, ondernemend en vormen onderling een uniek netwerk,
  • ontmoeten elkaar regelmatig om kennis en ervaringen uit te wisselen,
  • onder leiding van een supervisor, die op de achtergrond ook hun vraagbaak is,
  • krijgen dus op professionele, eigentijdse en inspirerende wijze ondersteuning,
  • en werken volgens de beroepscode van het NIP, de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland.

De ambitie van Caredate

Een frisse, andere aanpak waarmee het belang van jou centraal staat. Door talentvolle en gedreven psychologen, met actuele kennis en een brede blik op wat in de maatschappij speelt. Opdat je voor je partner, kinderen, familie, vrienden en collega’s weer de prettige persoon bent die je zo graag wilt zijn!