Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Almere en omgeving

Maak kennis met een psycholoog in Almere. Vergoeding vanuit de basisverzekering is in veel gevallen mogelijk.
Kies hieronder je psycholoog in Almere en meld je vrijblijvend aan. De psycholoog neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen aan de slag!
Heb je vragen of twijfels? Bel gerust het team van Caredate: 085-065 3165

Waarom Caredate:

Kies zelf je psycholoog
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Ook 's avonds en in het weekend

psycholoog Irene Draisma - Arslan in

Irene Draisma - Arslan

"With peace to power - In mijn sessie is er veel ruimte voor persoonlijke bewustwording. De focus ligt op jou als persoon en je sterke kanten. Ik leer je je autonomie en zelfvertrouwen vergroten, waardoor je langdurig baat hebt bij de behandelingen en bewuster en krachtiger in het leven zult staan. We gebruiken hierbij verschillende technieken zoals Cognitieve Gedragstherapie, Voice Dialogue, EMDR of Mindfulness. "

Woon je in Almere of bijvoorbeeld in Lelystad, Naarden, Bussum of Hilversum? Op deze pagina zie je psychologen in Almere en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Almere neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Almere aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Almere

In de profielen van de psychologen in Almere staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Almere kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Almere. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Almere helpt je graag verder!