Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Amersfoort |  Frank Odding

Frank Odding

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Frank Odding en ik help je graag verder. Ik bel je zo snel mogelijk na het zien van je aanmeldingsmail om elkaar kort te spreken. Je eerste kennismaking begint laagdrempelig met drie vragen: wie ben je, wat doe je en ben je bereid om buiten je comfortzone te spelen? De persoonlijke benadering staat voorop omdat je, wat je hulpvraag ook is, altijd meer bent dan je hulpvraag, klacht of probleem.

Kennis maken met Frank?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Voor de eerste afspraak kom je naar mijn praktijk. Vervolgens verkennen we je hulpvraag en, indien mogelijk, kijken we meteen naar wat je op kunt pakken. Wandelen behoort tot de mogelijkheden, dat bespreken we tijdens het eerste gesprek. Afspreken kan maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en donderdagavond van 18.30 tot 22.00 uur. Elke tweede vrijdag van de maand geef ik bovendien de training ‘Grenzen tussen mensen’.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Als je een aanvullende verzekering hebt: omdat ik ben aangesloten bij NFG kan sprake zijn van een geheel of gedeeltelijke vergoeding.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 90,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 105,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb je graag verder met klachten als angsten, burn-out, somberheid en relatieproblemen. Ik werk sinds 2002 zelfstandig en heb veel ervaring met het helpen van mensen om hun best haalbare versie van zichzelf te worden. Van daaruit leer ik je omgaan met de uitdagingen van het leven. Ik heb veel ervaring met mensen die sterk én gevoelig zijn en met het thema ‘grenzen’. Mijn opleiding is breed, onder andere Pabo, Kaderopleiding Pedagogiek, Doctoraal Orthopedagogiek, TA Psychotherapie, verdieping Lichaamstaal.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 4 weken