Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Amsterdam |  Christina Logman

Christina Logman

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Christina Logman en ik help je graag. Wil je een korte vrijblijvende en kosteloze kennismaking? Laat dan je emailadres en telefoonnummer achter via de site; dan neem ik zo snel mogelijk (meestal binnen 24 uur) contact op. De kennismaking kan per telefoon of eventueel ook persoonlijk op mijn praktijk in Uithoorn. Dan kijken we samen of ik je verder kan helpen.

Kennis maken met Christina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Als we verder gaan dan kan dat op mijn praktijk in Uithoorn. Indien noodzakelijk kan ik ook naar jou toe komen mits dit in de regio is. Vanuit je eigen plek via beeldbellen is ook een mogelijkheid, of - als je dat prettiger vindt - al wandelend in gesprek gaan. We kunnen afspreken op maandag, donderdagavond en op zaterdag. Andere tijdstippen in overleg.


Vergoeding & tarieven

Bij mij kies je er in principe voor om je sessies zelf te betalen. Dat werkt snel, want je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig. Bovendien worden programma’s voor burn-out en relatietherapie niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 90,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met burn-out, problemen op je werk, relatieproblemen, somberheidsklachten, overgangsklachten. Met inmiddels ruim 30 jaar ervaring ondersteun ik mensen met psychische klachten of vragen in de breedste zin van het woord. Waar passend, en als je dat wilt natuurlijk, werk ik ook met beeldende werkvormen (foto's, tekeningen etcetera). Naast mijn studie psychologie heb ik onder andere opleiding in en ervaring met Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, ACT (Acceptance en Commitment Therapie), teken en droom analyse, voeding, omgaan met ADHD.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd