Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Amsterdam |  Christoffel Wouters

Christoffel Wouters

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Christoffel Wouters en ik help je graag verder. Nadat je je hebt aangemeld via de Caredate website, zal ik binnen 24 uur contact met je opnemen om een telefonische afspraak plannen. Dit gesprek is bedoeld om vooraf de verwachtingen op elkaar af te stemmen en de hulpvraag te bespreken. Afhankelijk van jouw wensen en het verloop van dit gesprek plannen we een kennismakingsgesprek.

Kennis maken met Christoffel?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Afspraken doordeweeks, s ‘avonds én in het weekend plannen is mogelijk. De praktijk bevindt zich in Amsterdam-West waar het kennismakingsgesprek en in principe alle vervolgafspraken zullen plaatsvinden. Wel is het in overleg mogelijk op andere locaties af te spreken. Tussen de afspraken ben ik ook beschikbaar voor hulp met onder andere online begeleiding.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Al lang voor ik de studie Psychologie begon was ik enorm geïnteresseerd in wat andere mensen dachten, hoe zij zich gedroegen, en dan vooral waarom dat zo was. Mijn grootste drijfveer daarbij is de vraag: ''Wat bepaalt de kwaliteit van iemands leven?'' Mijn grootste uitdaging daarbij is hoe ik aan de kwaliteit van iemands leven kan bijdragen. Door mijn brede interesse in de psychiatrie heb ik op verschillende plekken gewerkt, en ruime ervaring opgedaan met ernstige psychiatrische en persoonlijkheidsstoornissen in een TBS kliniek, met psychotrauma in een psychotrauma expertisecentrum en diagnostiek bij een grote GGZ-instelling. Ik heb ook veel psythotherapeutische behandelervaring, zowel met individuele als met groepstherapieën. Ik werk (naast Caredate) hoofdzakelijk in de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg bij een GGZ-instelling. In een multidisciplinair team van psychiaters, psychologen, verpleegkundigen en casemanagers voer ik nagenoeg alle psychodiagnostische onderzoeken (zoals neuro-psychologisch onderzoek, persoonlijkheidsonderzoek en specifiek onderzoek naar ASS, ADHD etc.) en psychotherapie onder supervisie uit. Om de best mogelijke zorg te bieden werk ik flexibel, efficiënt en snel, wat ik onder andere heb geleerd door de studie International Business & Management die ik voor de studie Psychologie heb gedaan. Ik ga niet onnodig graven naar moeilijkheden of zoeken naar problemen die er niet zijn, maar concreet aan de slag met de problemen die spelen. En dat met kortdurende, resultaatgerichte behandelingen die op jouw wensen afgestemd zijn.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd