Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Amsterdam | Corinne Buschhüter

Corinne Buschhüter

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Op dit moment ben ik tot 18.08 op vakantie. Je kan graag een aanmelding versturen, dan zal ik na mijn vakantie contact met je opnemen. Welkom! Ik ben Corinne Buschhüter. Je kan vrijblijvend met me contact opnemen. Je kan je telefoonnummer en e-mailadres achterlaten, dan zal ik binnen 24 uur contact met je opnemen om een telefonische intake in te plannen.

Kennis maken met Corinne?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Maandag/woensdag/donderdag/vrijdag tussen 9.00-18.00. Praktijk: Amsterdam West. Sessies in Nederlands, Engels of Duits mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? De kosten van de sessies kunnen in aantal gevallen deels worden vergoed als je een aanvullende zorgverzekering hebt omdat ik aangesloten ben bij het NFG. Kijk dus eerst even naar je polis of vraag het na bij je verzekeraar.

Natuurlijk kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 75,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Work-Life Balans/Stress/Burnout, Relatieproblemen, Levens-Loopbaanstappen, Talent- Creativiteit- en Potentieel Ontwikkeling, Zingevingsvragen, Relatievragen, Body-Mind Connectie (meditatie en mindfulness)


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: minder dan 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week