Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Amsterdam |  Hilke Engels

Hilke Engels

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Hilke Engels en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, neem ik binnen 24 uur contact met je op. Mocht ik je niet kunnen bereiken, dan zal ik een voicemailbericht achterlaten en/of een e-mail sturen, om een afspraak te maken voor een gratis telefonische kennismaking.

Kennis maken met Hilke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Amsterdam (West), of op een van mijn flexibele werkplekken, op donderdagen. Andere momenten zijn mogelijk in overleg.


Vergoeding & tarieven

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 75,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Je kan bij mij terecht als je vastloopt in het leven of door een bepaalde gebeurtenis uit balans bent geraakt. Bijvoorbeeld door: stress, zingevingsvragen, onzekerheid, besluiteloosheid, levensfase problematieken, of door heftige veranderingen in het leven. Sinds 2016 behandel ik clienten vanuit mijn eigen praktijk. Daarvoor ben ik sinds 2014 werkzaam als coach. Ik behaalde de diploma's Integratieve Counselor en Integratieve Coach aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Je verbeelding is een zeer krachtig instrument. Ik kan je helpen deze te gebruiken om je doelen te behalen, en je meer te gaan voelen zoals je je wilt voelen. Daarnaast maak ik gebruik van elementen uit de Positieve Psychologie en de Oplossingsgerichte Gesprekstherapie. Andere cursussen waarin ik ben geschoold zijn Verlies en Rouwverwerking en Suicidepreventie. Ik heb ervaring met het begeleiden van mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel en hun partner. Sinds lange tijd heb ik me bezig gehouden met zelfbeeld, identiteitskwesties en veerkrachtigheid van mensen. Door mijn achtergrond in de Sociale en Culturele Antropologie (MSc, Major), en Psychologie (Minor) kan ik me goed inleven in anderen, hun leefstijl en cultuur.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd