Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Amsterdam |  Irene Draisma - Arslan

Irene Draisma - Arslan

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Irene Draisma en ik help je graag verder. Binnen 24 uur neem ik contact met je op via WhatsApp of email om een afspraak te maken voor een kort telefonisch kennismakingsgesprek. In dat gesprek onderzoeken we hoe ik je verder kan helpen en maken we wellicht een afspraak voor het intakegesprek. Daarin doen we uitgebreider onderzoek naar wat jouw hulpvraag is en help ik je jouw doel formuleren, waarmee we volgende sessies aan de slag gaan.

Kennis maken met Irene?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Op ieder gewenst moment. face-to-face, via SKYPE, overal waar jij dat prettig vindt kunnen we een sessie doen.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 80,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out, relatieproblemen of somberheidsklachten. Na mijn studie (Master Klinische en Neuro Psychologie) heb ik ruim 7 jaar ervaring met behandeling van mensen met diverse problematiek. De afgelopen jaren heb ik voor een grote organisatie gewerkt waar ik mensen behandelde met vermoeidheid en lichamelijke klachten door stress (Psychosomatiek, SOLK). Daarnaast uitte de langdurige stress zich in angst, somberheid, burn-out of relatieproblematiek. Klachten werden serieus genomen, maar de focus lag op de persoon en zijn doelen in het leven. Hierdoor werd de behandeling positief, constructief en doelgericht. Ook heb ik mensen met eetstoornissen en diverse onderliggende problemen behandeld. Tevens heb ik ervaring met: zingevingsproblematiek, re-integratie, zelfbeeld, slaapproblemen en concentratiestoornissen. Samen besteden we aandacht aan de onderliggende factoren en stellen concrete doelen. Zo vergroot je je zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Klachten verdwijnen dan vaak vanzelf en je bereikt vaak meer dan je had gehoopt.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd