Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Arnhem en omgeving

Maak kennis met een psycholoog in Arnhem. Vergoeding vanuit de basisverzekering is in veel gevallen mogelijk.
Kies hieronder je psycholoog in Arnhem en vul je telefoonnummer en emailadres in. De psycholoog neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen aan de slag!
Heb je vragen of twijfels? Bel gerust het team van Caredate: 085-065 3165

Waarom Caredate:

Kies zelf je psycholoog
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Ook 's avonds en in het weekend

psycholoog Marieke Gerkema in

Marieke Gerkema

"Samen met jou onderzoek ik wat je nodig hebt om verder te komen. Je vragen bekijk ik niet als een op zichzelf staande klacht, maar als een soms lastig, moment in je totale ontwikkeling. Jij hebt de nodige kennis en ervaring over jezelf en je eigen leven - ik over veranderingsprocessen: graag werk ik met je samen om de dingen waar je in vastloopt weer vlot te krijgen."

psycholoog Arjaan Hijmans van den Bergh in

Arjaan Hijmans van den Bergh

"‘There is more to life than being happy'. De onvermijdelijke pijn die we tegenkomen vraagt van ons een zekere psychologische flexibiliteit. Psychische klachten zijn meestal het gevolg van het niet effectief omgaan met problemen, nare emoties of pijnlijke gedachten. Met behulp van technieken en oefeningen uit de motiverende gespreksvoering, cognitieve gedragstherapie en acceptatie- en commitmenttherapie lukt het me meestal wel om cliënten weer voldoende vertrouwen in zichzelf te geven."

psycholoog Maruschka Van Duren in

Maruschka Van Duren

"Voelt u zich niet prettig binnen uw relatie? Overwegen jullie om uit elkaar te gaan? Als psycholoog en EFT-relatietherapeut help ik jullie graag om negatieve patronen binnen de relatie te herkennen en hier grip op te krijgen. Zo ontstaat ruimte om de liefde (verbinding) tussen jullie te herstellen en/of versterken. Naast Relatietherapie geef ik ook (cognitieve) gedragstherapie, waardoor ik u ook kan helpen bij angsten, burn-out en/of somberheidsklachten."

psycholoog Ghislaine Regout in

Ghislaine Regout

"Wanneer je behoefte hebt aan goede ondersteuning en een luisterend oor zonder oordeel - dan bied ik je dat, als psycholoog. Tijdens de sessie staan jouw wensen centraal en zal ik je hierbij, door middel van een rustige, open en flexibele aanpak, zo goed mogelijk ondersteunen zodat je zelfstandig verder kan. Weet dat je niet alleen bent. I also offer therapy in English, and speak the language fluently. "

psycholoog Rosa Schoen in

Rosa Schoen

"Of je nu een duidelijke vraag hebt of niet, ik help je om deze verder te verhelderen en te vertalen naar een concrete aanpak. Samen werken we aan oplossingen voor de korte én de lange termijn."

psycholoog Steven de Nie in

Steven de Nie

"Graag help ik je snel weer in balans te komen bij overmatige stress. Zonder verwijzing en geen wachtlijst. Stress en onrust transformeren naar Rust in je hoofd en hart! Ook online via Skype mogelijk. "

Woon je in Arnhem of bijvoorbeeld in Velp, Renkum of Duiven? Op deze pagina zie je psychologen in Arnhem en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Arnhem neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Arnhem aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Arnhem

In de profielen van de psychologen in Arnhem staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Arnhem kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Arnhem. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Arnhem helpt je graag verder!