Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Arnhem |  Maruschka Van Duren

Maruschka Van Duren

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Maruschka van Duren en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, neem ik binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Mocht ik je niet kunnen bereiken, dan zal ik een voicemailbericht achterlaten en/of een e-mail sturen, om een afspraak te maken voor een gratis telefonische kennismaking.

Kennis maken met Maruschka?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Meestal ontmoet ik mijn clienten in mijn eigen psychologiepraktijk in Ede (Stationsweg 60), in overleg zijn andere locaties in Ede/Lunteren ook mogelijk. Zo vind je het misschien prettiger om samen een wandeling te maken of bij je thuis af te spreken. Is de afstand te groot (omdat je bijvoorbeeld in het buitenland woont), dan zijn sessies via Skype ook een mogelijkheid. We komen hier vast wel uit tijdens de telefonische kennismaking. Mijn beschikbaarheid is flexibel, ik werk beperkt in de avonduren (woensdagavond) en niet in het weekend.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder met klachten rond somberheid, burn-out, angsten en/of relatieproblemen. Tijdens mijn Bachelor Psychologie was ik er van overtuigd dat ik na mijn afstuderen aan de slag wilde in de forensische psychiatrie. Ik deed werkervaring op bij De Instap, een organisatie die zich inzet voor ex-gedetineerden die terugkeren in de maatschappij. Ik hielp deze mensen om hun leven weer op de rit te krijgen door samen weer naar een nieuws toekomst/uitdaging toe te werken. Mijn klinische stage deed ik in de forensische psychiatrie, bij de Pompestichting, locatie Kairos Nijmegen (polikliniek). Een leerzame tijd, waarin ik kennis maakte met veel verschillende patiënten en een grote diversiteit aan psychische klachten. Ik deed ervaring op met psychodiagnostiek en diverse behandelmethodieken. Na mijn tijd bij de Pompestichting kwam ik in aanraking met Emotionally Focused Therapy (relatietherapie) en heb ik besloten mij daar verder in te verdiepen. Ook deed ik de opleiding Cognitieve Gedragstherapie (CGT), zodat ik ook mensen met bijv. een depressie of angstklachten kan helpen.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd