Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Arnhem |  Noor Giesen

Noor Giesen

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Noor Giesen en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, neem ik binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Tijdens deze telefonische kennismaking kunnen we samen kijken of het ‘klikt’ en hoe ik je verder kan helpen.

Kennis maken met Noor?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Ik ben beschikbaar op woensdag en vrijdag ochtend en middag in mijn praktijkruimte in Nijmegen. Verder kan je bij mij terecht voor online behandeling.


Vergoeding & tarieven

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Na het afronden van mijn studie Psychologie heb ik twee jaar als sociotherapeut bij verschillende instellingen binnen de psychiatrie, jeugdzorg, dak- en thuislozenzorg, ouderenzorg, verslavingszorg en forensische zorg gewerkt. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan; o.a. thuisbegeleiding aan een man met depressieve klachten en thuisbegeleiding aan een dementerende oudere vrouw met angst problematiek. Na deze periode heb ik voor anderhalf jaar gewerkt op een dagbehandeling voor jongvolwassenen (18-28 jaar) met uiteenlopende psychische problematiek. Ik gaf groepstherapieën (zelfbeeld groep en leefstijltraining) en was mentor van een aantal cliënten en gaf hen één op één begeleiding. Tevens heb ik een half jaar als psycholoog gewerkt bij in de verslavingszorg, waar ik behandeling en groepstherapie gaf. Naast mijn studie Psychologie heb de basis - en verdiepingscursus cognitieve gedragstherapie afgerond en heb ik mij verdiept in Mindfulness. Tot slot heb ik de nodige ervaringskennis op verschillende gebieden vanuit mezelf (o.a. op het gebied van hooggevoeligheid) en/of vanuit mijn nabije omgeving.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week