Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Arnhem | Noor Giesen

Noor Giesen

Kennis maken met Noor?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Noor Giesen en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, neem ik binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Tijdens deze telefonische kennismaking kunnen we samen kijken of het ‘klikt’ en hoe ik je verder kan helpen.

Kennis maken met Noor?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ben beschikbaar op maandag en vrijdag van 10:00- 21:00 in mijn praktijkruimte in Nijmegen (Graafseweg 274). Verder ben ik doordeweeks, in de avonduren en in het weekend beschikbaar voor online behandeling.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering). Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Tijdens en na mijn studie Psychologie heb ik me door middel van ervaring, zelfstudie, cursussen en opleiding altijd blijven ontwikkelen en interesseren op het gebied van de psychologie. Zo heb de basis - en verdiepingscursus cognitieve gedragstherapie afgerond. Verder heb ik mij verdiept in Mindfulness, HSP (hoogsensitiviteit), intuïtieve psychologie en familie opstellingen.

Qua werk heb ik verschillende ervaringen binnen de jeugdzorg, volwassenenzorg en ouderenzorg. Zo heb ik drie jaar als sociotherapeut (begeleider) bij verschillende zorginstellingen gewerkt. Daarnaast heb ik twee jaar gewerkt op een dagbehandeling voor jongvolwassenen (18-28 jaar) met uiteenlopende psychische problematiek. Ik gaf groepstherapieën (zelfbeeld groep en leefstijltraining) en was mentor van een aantal cliënten en gaf hen één op één begeleiding. Verder heb ik een jaar als psycholoog gewerkt in de jeugdzorg en een half jaar in de verslavingszorg, waar ik naast behandeling ook groepstherapie gaf. Daarnaast doe ik sinds vier jaar vrijwilligerswerk als begeleider voor een man met depressieve klachten en heb ik twee jaar lang een dementerende oudere vrouw met angst problematiek begeleid. Tot slot heb ik ervaringskennis op verschillende gebieden vanuit mezelf (o.a op het gebied van hooggevoeligheid) en/of vanuit mijn nabije omgeving.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: minder dan 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week