Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Beverwijk en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Beverwijk. Kies je psycholoog in Beverwijk en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl
Corona: blijf mentaal fit. Wij helpen je, veilig en vertrouwd.

Het corona-virus heeft voor ons allemaal ingrijpende gevolgen. Ons dagelijkse levensritme verandert ingrijpend en de ‘1,5 meter maatschappij’ leidt tot grote onzekerheid. Mogelijk heb je naasten verloren. Of loop je de kans om je baan of onderneming te verliezen. Tevens is er sprake van een ander soort werkdruk, gezinsdruk of eenzaamheid. Belangrijk om juist nu mentaal en lichamelijk fit te blijven. Wij helpen je daar graag bij.

Het voorkomen van ‘coronastress’ kan je ook zelf

Zorgen en onzekerheid. Niet altijd even makkelijk om mee om te gaan. De term ‘coronastress’ raakt al aardig ingeburgerd. In veel gevallen kan je er zelf veel aan doen om dergelijke stress te verminderen en draaglijk te maken. Met vaste ritmes, pauzes, bepaalde keuzes en af en toe een gesprek met iemand die je goed kent en vertrouwt kom je een heel eind. We hebben de belangrijkste ervaringen van onze psychologen op een rijtje gezet. Ga daar eerst eens mee aan de slag!

Wij helpen je. Veilig en vertrouwd

Wij helpen je graag verder. Je kan met een van onze Caredate psychologen afspraken maken hoe en waar je dat zou willen. Dus elkaar ontmoeten in de spreekkamer (met 1,5 meter afstand etc.), via videobellen of een combinatie daarvan. Als je bijvoorbeeld verkoudheidklachten hebt is het natuurlijk veel beter om therapie via videobellen te doen. Kortom: laten we absoluut veilig samenwerken. Wil je meer weten over de mogelijkheden, meld je dan aan bij een van onze psychologen of bel ons (085-065 3165) of mail naar info@caredate.nl.

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Lauren Bosman in

Lauren Bosman

"Samen kijken we naar de best passende hulp op basis van jouw klachten en verwachtingen. Bij mij ben je welkom voor onder andere EMDR, cognitieve gedragstherapie, ACT, ReAttach en oplossingsgerichte therapie. Ik vind het belangrijk ook opzoek te gaan naar jouw sterke kanten. Zo werken we samen aan jouw herstel. "

psycholoog Janneke Hommes in

Janneke Hommes

"Samen gaan wij op zoek wij naar oplossingen voor jouw problemen. In mijn sessies werk ik met EMDR, oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, ACT en ReAttach voor het behalen van de beste resultaten in de behandeling. "

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Of kies voor een psycholoog 100% online

Veilig, makkelijk en comfortabel in gesprek met je psycholoog via een videoverbinding. Altijd dichtbij, thuis, in je vertrouwde omgeving, of waar je ook bent. Dat scheelt je reistijd en -kosten. Onze 100% online psychologen hebben veel ervaring met deze moderne manier van samenwerken. En ze merken ook dat steeds meer mensen er gebruik van maken!

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Beverwijk? Op deze pagina zie je psychologen in Beverwijk en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Beverwijk neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Beverwijk aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Beverwijk

In de profielen van de psychologen in Beverwijk staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Beverwijk kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Beverwijk. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Beverwijk helpt je graag verder!