Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Breda en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Breda. Kies je psycholoog in Breda en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Jeannette Selle in

Jeannette Selle

" Ik behandel jongeren en volwassenen middels individuele gesprekken en groepstrainingen. Daarbij maak ik vaak gebruik van cognitieve gedragstherapeutische interventies. Ik streef naar kortlopende en oplossingsgerichte trajecten met als doel de draagkracht en veerkracht te versterken zodat iemand de regie over het eigen functioneren weer op kan pakken en voldoende belastbaar is om verantwoordelijkheden te dragen. "

psycholoog Marion Janssen in

Marion Janssen

"Ik vind het erg leuk om met mensen, van jong tot oud, te werken en zo te ervaren dat elk uniek individu zijn of haar eigen kracht- en hulpbronnen in kan leren zetten om weer een eigen koers te kunnen varen. "

psycholoog Rosalie van Gils in

Rosalie van Gils

"Heb je stressgerelateerde klachten en/of oude patronen die je nu eindelijk eens wilt gaan doorbreken, dan kan ik je helpen. Ik ga graag praktisch en concreet met je aan de slag om jouw doel te behalen. Groei voelt niet direct comfortabel, maar het is het altijd waard. Samen kom je verder"

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Of kies voor een psycholoog 100% online

Veilig, makkelijk en comfortabel in gesprek met je psycholoog via een videoverbinding. Altijd dichtbij, thuis, in je vertrouwde omgeving, of waar je ook bent. Dat scheelt je reistijd en -kosten. Onze 100% online psychologen hebben veel ervaring met deze moderne manier van samenwerken. En ze merken ook dat steeds meer mensen er gebruik van maken!

psycholoog   in Breda

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Breda of bijvoorbeeld in Oosterhout, Etten-Leur of Roosendaal? Op deze pagina zie je psychologen in Breda en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Breda neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Breda aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Breda

In de profielen van de psychologen in Breda staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Breda kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Breda. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Breda helpt je graag verder!