Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Breda |  Brenda Roels

Brenda Roels

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wat leuk om je te ontmoeten! Na aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op, als het even kan binnen 1 werkdag. Samen maken we dan een eerste afspraak . Voorafgaand aan ons eerste gesprek zal ik je vragen een aantal vragenlijsten in te vullen, die we samen kunnen bespreken tijdens onze eerste afspraak.

Kennis maken met Brenda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Breda. Je bent van harte welkom op maandag, dinsdag of donderdag tijdens kantooruren.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 80,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Mijn inmiddels jarenlange ervaring bestaat uit het werk als therapeut, maar ook als leidinggevende bij verschillende organisaties. Mijn specialisme ligt met name in het behandelen en begeleiden van mensen met arbeid gerelateerde klachten. Samen met de cliënt werk ik doelgericht aan de ervaren belemmeringen en obstakels om uiteindelijk weer met plezier in het leven en werk te kunnen functioneren. Mensen kunnen om allerlei verschillende redenen vastlopen in het werk of leven. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van overbelasting, angstklachten, depressieve klachten of onzekerheid. Al deze klachten zijn bij mij in goede en professionele handen. Ook EMDR, voor een gezonde verwerking van een nare gebeurtenis, behoort tot de mogelijkheden.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 3 weken