Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Delft en omgeving

Maak kennis met een psycholoog in Delft. Vergoeding vanuit de basisverzekering is in veel gevallen mogelijk.
Kies hieronder je psycholoog in Delft en meld je vrijblijvend aan. De psycholoog neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen aan de slag!
Heb je vragen of twijfels? Bel gerust het team van Caredate: 085-065 3165

Waarom Caredate:

Kies zelf je psycholoog
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Ook 's avonds en in het weekend

psycholoog Nicky Bosman in

Nicky Bosman

"Wat weerhoudt jou ervan om je leven te leiden zoals jij dat wilt? Ik kijk samen met jou naar wat je wilt en wat je daarvan weerhoudt. In sessies gaan we niet alleen praten, maar vooral ook veel doen. Bewegen, tekenen of wandelen, net wat er past bij jou. Doen wat werkt!"

psycholoog Daisy Helmig in

Daisy Helmig

"Wanneer je je realiseert dat elke stressvolle gebeurtenis in je leven een cadeau is, wat je wijst op jouw eigen vrijheid, wordt het leven heel vriendelijk. - Byron Katie"

Woon je in Delft of bijvoorbeeld in Rijswijk, Pijnacker of Ypenburg? Op deze pagina zie je psychologen in Delft en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Delft neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Delft aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Delft

In de profielen van de psychologen in Delft staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Delft kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Delft. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Delft helpt je graag verder!