Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Delft | Nicky Bosman

Nicky Bosman

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Nicky Bosman en ik help je graag verder. Dat kan zijn met het vervullen van jouw grote droom, het omgaan met angst of somberheid, of leven met chronische pijn. Zodra jouw aanmelding bij mij binnenkomt stuur ik je een mailtje om een korte telefonische kennismaking te plannen, zodat je kunt aangeven wat een handig moment is. Aan de telefoon kunnen we even kennismaken en meteen een eerste afspraak inplannen. Tot snel! LET OP: vakantie van 11-07 tot 26-07 en 05-08 tot 30-08

Kennis maken met Nicky?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We kunnen afspreken in een spreekruimte (in Delft). Ik ben doordeweeks overdag en ’s avonds beschikbaar.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 150,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met burn-out, somberheid, angst of paniek. Ik heb me gespecialiseerd in presteren, dit op het gebied van sport, werk of iets anders. Ik werk veel met sporters, studenten en presteerders gericht op prestatieverbetering en pleziervergroting. Hierbij kan je denken aan faalangst, prestatiedruk of het vinden van balans in je leven. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in revalidatie, terug het leven in na een ongeluk, blessure of ziekte, of je leven opnieuw indelen op chronische vermoeidheid, pijn of ziekte. Het leren accepteren van een nieuwe situatie en een waardevol leven opbouwen met nieuw gestelde doelen. Naast revalidatie en sport/prestatie werk ik veel met "bijzondere breinen", zoals ADD en autisme. Met een bijzonder brein kan het lastig zijn om jezelf te begrijpen en je plekje te vinden in deze wereld. Samen kunnen we jouw gebruiksaanwijzing ontdekken. Ik gebruik verschillende behandelmethode's, net wat er het beste past bij jou (o.a. EMDR, CGT, ACT en EFT.)


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken