Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Den Haag |  Heleen van Os

Heleen van Os

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Heleen van Os en ik zou je graag verder willen helpen. Na je aanmelding, waarbij je je naam een telefoonnummer kunt achterlaten, neem ik binnen 24 uur contact met je op. Tijdens onze telefonische kennismaking informeer ik je over de vervolgstappen en kunnen we eventueel al een eerste afspraak inplannen.

Kennis maken met Heleen?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Op de woensdag ontvang ik je graag in mijn praktijkruimte in het Zeeheldenkwartier. Op de dinsdag en donderdag ben ik werkzaam in een andere praktijkruimte in het Statenkwartier.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 85,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder met klachten die te maken hebben met een negatief zelfbeeld, depressie, burn-out, (sociale) angsten en paniek. Naar aanleiding van je klachten en hulpvraag bekijk ik welke behandelmethode het beste aansluit op wat jij op dit moment nodig hebt. Ik besteed graag aandacht aan het (her)vinden van het geloof in je eigen krachten, kwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling, waarbij we aanwezige problemen op een oplossingsgericht en creatieve wijze benaderen. Ik ben opgeleid in Cognitieve gedragstherapie, Acceptance en Commitment therapie en Mindfulness (MBSR). Daarnaast geef ik assertiviteitstraining en stabilisatietraining voor mensen met trauma problematiek. Ik heb meer dan acht jaar ervaring in het werken met doven en slechthorenden in de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg, ik ben dan ook bekwaam in het communiceren in de Nederlandse Gebarentaal.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: minder dan 1 week