Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Den Haag |  Nienke Ligtenberg

Nienke Ligtenberg

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Loop je ergens tegen aan? En kan je wat ondersteuning gebruiken? Wil je leren omgaan met vervelende gevoelens of gedachten? Aarzel niet langer en zet die moedige stap: vraag hulp. Ik help je graag op weg. Samen onderzoeken we wat je vraag is, wat je gewenste situatie is en hoe je eerste stappen eruit kunnen zien. De uitkomst heb jij zelf in de hand. De één ontdekt nieuwe oplossingen, een ander vindt zijn vertrouwde veerkracht terug of een gezondere manier om er mee om te gaan, en weer een ander is gebaat bij ventilatie en verwerking. Je kan bij mij terecht voor (grotendeels) vergoede of particuliere trajecten!

Kennis maken met Nienke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

In Den Haag in het Zeeheldenkwartier heb ik een eigen praktijkruimte. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is het mogelijk om af te spreken.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 85,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Vanuit jouw vraag bepaal ik welke technieken het beste aansluiten qua therapie. Ik werk oplossingsgericht, verder werk ik met Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness technieken en EMDR. Ik behandel diverse problematiek: depressie, sociale angst, paniek, hypochondrie, enkelvoudig trauma, specifieke fobie, gegeneraliseerde angst, obsessieve compulsieve stoornis, chronische stress / vermoeidheid / burnout en aanverwante problematiek. Verder help ik je graag bij coachingsvraagstukken en kan ik tevens assertiviteitstraining geven. Mijn werkervaring ligt bij Defensie: hier deed ik als militair psychologe verschillende functies in relatie tot de arbeid en gezondheid van militairen. Nu werk ik met veel plezier als zelfstandig psychologe in de Basis GGZ.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd