Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Dongen en omgeving

Maak kennis met een psycholoog in Dongen. Vergoeding vanuit de basisverzekering is in veel gevallen mogelijk.
Kies hieronder je psycholoog in Dongen en meld je vrijblijvend aan. De psycholoog neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen aan de slag!
Heb je vragen of twijfels? Bel gerust het team van Caredate: 085-065 3165

Waarom Caredate:

Kies zelf je psycholoog
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Ook 's avonds en in het weekend

psycholoog Marion Janssen in

Marion Janssen

"Ik vind het erg leuk om met mensen, van jong tot oud, te werken en zo te ervaren dat elk uniek individu zijn of haar eigen kracht- en hulpbronnen in kan leren zetten om weer een eigen koers te kunnen varen. "

psycholoog Rosalie van Gils in

Rosalie van Gils

"Heb je stressgerelateerde klachten en/of oude patronen die je nu eindelijk eens wilt gaan doorbreken, dan kan ik je helpen. Ik ga graag praktisch en concreet met je aan de slag om jouw doel te behalen. Groei voelt niet direct comfortabel, maar het is het altijd waard. Samen kom je verder"

Woon je in Dongen of bijvoorbeeld in Oosterhout, Kaatsheuvel of Gilze Rijen? Op deze pagina zie je psychologen in Dongen en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Dongen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Dongen aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Dongen

In de profielen van de psychologen in Dongen staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Dongen kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Dongen. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Dongen helpt je graag verder!