Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Dongen |  Rosalie van Gils

Rosalie van Gils

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering


Kennis maken met Rosalie?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn praktijk is gevestigd in de regio Breda/Oosterhout. Als je dat fijn vindt, zijn er mogelijkheden om sessies via Skype plaats te laten vinden.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 95,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Je kan bij mij terecht voor diverse (stress)klachten, als je op een punt staat in je leven waar je een klankbord nodig hebt of er zelf even niet meer uitkomt. Ik help je ook graag verder met lichamelijke klachten naar aanleiding van spanning/stress, zoals hartkloppingen/overslagen, hyperventilatie, spanningshoofdpijn en spierspanningsklachten. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd als neurofeedbacktherapeut, biofeedbacktherapeut en mindsetcoach. Klachten zoals snel overprikkeld zijn, klachten rondom overspannenheid en burnout, chronische vermoeidheid, klachten vanuit tinnitus, depressie/angst en een 'druk' hoofd vol met gedachten behandel ik, met gesprekken en eventueel ook met de inzet van neurofeedback als behandelmethode. Ik heb ruim 13 jaar gewerkt als gedragswetenschapper bij een jeugdzorgorganisatie en bij een particuliere psychologen praktijk (diagnostiek en behandeling). Daarna ben ik gestart met mijn eigen praktijk, waar je van harte welkom bent!


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: minder dan 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week