Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Dordrecht |  Jan de Haaij

Jan de Haaij

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Jan de Haaij en al zo'n 25 jaar werkzaam als psycholoog. Ik heb veel ervaring met allerlei soorten klachten en een bijzondere werkwijze en inzicht ontwikkeld. Met mijn stijl laat ik je vergeten dat je bij een psycholoog bent. Ik help je graag verder als sprake is van stressklachten, angstklachten, depressie, maar ook ADHD en autisme. Daarnaast heb ik veel ervaring als relatietherapeut.

Kennis maken met Jan?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk vanuit twee praktijken in Dordrecht en Zutphen. Wanneer er meerdere gesprekken bij elkaar gepland kunnen worden (bijvoorbeeld voor bedrijven) kan ook op een andere locatie worden afgesproken. Tijdstippen kunnen we in onderling overleg afspreken.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 110,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 130,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Bijna 25 jaar ervaring, voor een belangrijk deel met veel voorkomende klachten zoals angst, depressie e.d. Ik ben gespecialiseerd in burn-out klachten, hoogbegaafd autisme, HSP (hoog sensitief) en ADD/ADHD. Ik heb een bijzondere interesse in complexe problematiek (en hoe deze eenvoudig te maken). Tevens ben ik geregistreerd kinder- en jeugdpsycholoog (register NIP en SKJ) en Arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik ben ook opgenomen in de beroepsregisters van NIP en SKJ. Ik begeef mij graag op het snijvlak psychologie en filosofie/religie/spiritualiteit, en blijf daarin no-nonsense. Daarnaast houd ik mij graag bezig met techniek: Ik heb apparatuur in huis voor neuro- en biofeedback waarmee ik onder andere HRV (hartslag) stresstraining uitvoer.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week