Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Ede |  Rosa Schoen

Rosa Schoen

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Rosa Schoen en ik help je graag verder. Als je een aanvraag voor een kennismakingsgesprek doet, zal ik binnen 24 uur contact met je opnemen. We bespreken dan de reden dat je je aanmeldt en wat je graag zou willen bereiken.

Kennis maken met Rosa?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We bespreken dan ook hoe vaak we afspreken en op welke dag(en)/ tijdstip(pen). Je kunt zelf aangeven waar je graag af zou willen spreken, bij jou thuis, in de natuur (wandelend), in mijn praktijk in Wageningen, via Skype of ergens anders.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 85,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Na het behalen van mijn Master klinische psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik opgeleid in de cognitieve gedragstherapie en momenteel in opleiding tot systeemtherapeut. Daarnaast ben ik thuis in de schema- en narratieve therapie, mindfulness en oplossingsgerichte therapie. In de behandeling integreer ik graag meerdere behandelvormen, afhankelijk van wat past bij de hulpvraag en de gekozen doelen. Ik heb veel ervaring met individuele behandeling van jongeren en volwassenen, maar ook met relatie- en gezinstherapie. Ik beschik over deskundigheid op het gebied van ADHD, verslaving, stressklachten, zingevingsproblemen, angst, depressie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd