Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Enschede |  Milou van Velsen

Milou van Velsen

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Milou van Velsen en ik help je graag verder. Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Vaak lukt dit binnen 24 uur.

Kennis maken met Milou?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ben flexibel in mijn afspraken, buiten kantoortijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. De praktijkruimte bevindt zich in Enschede. Deze is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, fiets (7 minuten vanaf het centrum) en de auto. Je kunt gratis parkeren in de straat. Er is een wachtruimte waar je plaats kunt nemen en thee of koffie kunt pakken.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 85,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Tijdens mijn opleiding lag het accent op de positieve psychologie. Dat betekent dat je je niet alleen bezighoudt met het behandelen van de klachten, maar ook kijkt naar hoe iemands welzijn verbeterd kan worden zodat diegene ook tegenslagen kan verwerken. In mijn praktijk is cognitieve gedragstherapie de basis, maar ik kijk wel breder dan dat. Elementen vanuit de mindfullness of acceptence and commitment therapie pas ik ook toe. Therapie is maatwerk en welke techniek we precies toepassen gaat in overleg met jou. Ik behandel voornamelijk problematiek als depressies, dwangklachten en angstklachten. Daarnaast kan ik ook helpen met autisme. Ik heb een certificaat behaald van de Post- HBO opleiding Geef me de 5 (methodiek voor omgaan met autisme). Ik werk hiernaast 3 dagen in de week als gedragswetenschapper bij een organisatie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 4 weken