Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Enschede |  Petra Hagens

Petra Hagens

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Petra Hagens en ik help je graag verder. Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Vaak lukt dit binnen 24 uur. Als je je aanmeldt op donderdag na 15:00 uur, vrijdag of in het weekend, dan bel ik je de maandag erop.

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Ik heb een praktijk aan huis in Enschede-Zuid. Deze is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de auto. Je kunt gratis parkeren in de straat of op de oprit. Ik werk uitsluitend op afspraak en heb geen wachtruimte. Kom daarom op de afgesproken tijd of even daarvoor. De praktijk grenst aan het mooie buitengebied van Enschede. Als je het fijn vindt kunnen we ook een wandelsessie inplannen. Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag, tijdstippen in overleg.


Vergoeding & tarieven

Bij mij kies je er voor om je sessies zelf te betalen. Dat werkt snel, want je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig. Bovendien worden programma’s voor burn-out en relatietherapie niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 75,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out of somberheidsklachten. Ik kan je helaas niet helpen als je te maken hebt met verslavings-, ontwikkelings- of persoonlijkheidsproblematiek of bij ernstige en complexe klachten. Mocht tijdens de intake blijken dat hier (vermoedelijk) sprake van is dan verwijs ik je altijd door. Naast ervaring met wetenschappelijk onderzoek heb ik ervaring opgedaan bij een psychologenpraktijk in Almelo en bij Livio Ouderenzorg. Tegenwoordig ben ik zelfstandig praktijkeigenaar. Na mijn studie Psychologie aan de Universiteit Twente (BSc., MSc., cum laude) heb ik de Postacademische basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie (VGCt geaccrediteerd) gevolgd.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd