Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Enschede |  Petra Hagens

Petra Hagens

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Petra Hagens en ik help je graag verder. Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Bij voorkeur doe ik dit binnen 24 uur, maar helaas is dat niet altijd mogelijk.

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Op dinsdag en woensdag heb ik praktijk aan huis in Enschede-Zuid. De praktijk is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de auto. Je kunt gratis parkeren in de straat of op de oprit. De praktijk grenst aan het mooie buitengebied van Enschede. Als je het fijn vindt kunnen we ook een wandelsessie inplannen. Handig om te weten: ik werk uitsluitend op afspraak en heb geen wachtruimte. Kom daarom op de afgesproken tijd of even daarvoor.


Vergoeding & tarieven

Bij mij kies je er voor om je sessies zelf te betalen. Dat werkt snel, want je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig. Bovendien worden programma’s voor burn-out en relatietherapie niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 75,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met bijvoorbeeld spanningsklachten, overspanning/burn-out , angst, verlies/rouw, faalangst of een negatief zelfbeeld. Ik kan je helaas niet helpen als je te maken hebt met verslavings-, ontwikkelings- of persoonlijkheidsproblematiek of bij ernstige en complexe klachten. Mocht tijdens de intake blijken dat hier (vermoedelijk) sprake van is dan verwijs ik je, in overleg, altijd door naar een collega die jou de juiste zorg kan bieden. Na mijn studie Psychologie aan de Universiteit Twente (BSc., MSc., cum laude) heb wetenschappelijk onderzoek gedaan en ervaring opgedaan bij een psychologenpraktijk in Almelo en in de ouderenzorg. Daarnaast heb ik de Postacademische basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie (VGCt geaccrediteerd) gevolgd. Tegenwoordig heb ik een eigen praktijk, werk ik als psycholoog bij Livio en volg ik regelmatig na- en bijscholingen om mijn kennis op peil te houden en te verbreden.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd