Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Gouda en omgeving

Maak kennis met een psycholoog in Gouda. Vergoeding vanuit de basisverzekering is in veel gevallen mogelijk.
Kies hieronder je psycholoog in Gouda en vul je telefoonnummer en emailadres in. De psycholoog neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen aan de slag!
Heb je vragen of twijfels? Bel gerust het team van Caredate: 085-065 3165

Waarom Caredate:

Kies zelf je psycholoog
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Ook 's avonds en in het weekend

psycholoog Cristina Vellinga in

Cristina Vellinga

"Ik sta positief in het leven en denk in mogelijkheden. Deze 'filosofie' probeer ik toe te passen ook in de relatie met mijn klanten. Hierbij stel ik me vooral coachend toe, en laat de klanten hun eigen groeirichting bepalen, uiteraard vanuit de vangnet van mijn deskundigheid. Ik ben meertalig en intercultureel georiƫnteerd. "

Woon je in Gouda of bijvoorbeeld in Waddinxveen, Woerden of Nieuwerkerk? Op deze pagina zie je psychologen in Gouda en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Gouda neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Gouda aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Gouda

In de profielen van de psychologen in Gouda staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Gouda kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Gouda. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Gouda helpt je graag verder!