Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Haarlem |  Janine Zand Scholten

Janine Zand Scholten

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Janine Zand Scholten en ik help je graag verder. Als ik je aanmelding via deze site binnen krijg, streef ik er naar om je binnen 24 uur te bellen voor een kort intakegesprek om je hulpvraag helder en concreet te krijgen. Daarna kunnen we kijken of we verder gaan.

Kennis maken met Janine?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Vervolgens kunnen we een eerste afspraak inplannen op een locatie naar jouw keuze. Dat kan in een praktijkruimte zijn, maar ook ergens anders. Verder bied ik ook online (via Skype) begeleiding en behandeling. Ik ben beschikbaar op de vrijdagochtend, in de avond en op zaterdag. Altijd in overleg!


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 75,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out en somberheidsklachten. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in psychologische begeleiding en behandeling als psycholoog en counselor in een groot ziekenhuis. Mijn doel is om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw hulpvraag en je verder te helpen in je leven. Daarbij maak ik gebruik van elementen uit de cliëntgerichte-, cognitief-gedragsmatige- en oplossingsgerichte therapie. Naast mijn Master psychologie (richting klinisch) ben ik in het bezit van de basisaantekening Psychodiagnostiek en LOGO-verklaring.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 3 weken