Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Haarlem |  Sandra von Bannisseht-Sawyerr

Sandra von Bannisseht-Sawyerr

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Sandra von Bannisseht en ik help je graag verder. Na je aanmelding bel ik je binnen 24 uur terug voor een telefonische kennismaking. Als ik je niet kan bereiken, stuur ik een mail met een tijdstip wanneer je mij kan bereiken. Tijdens ons telefoongesprek stel ik vragen om een beter beeld te krijgen van jouw situatie en hulpvraag.

Kennis maken met Sandra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Als we samen beslissen om met elkaar verder te gaan maken we een afspraak voor een intakegesprek op een van mijn flexibele werkplekken in Haarlem of Amsterdam.


Vergoeding & tarieven

Bij mij kies je er in principe voor om je sessies zelf te betalen. Dat werkt snel want je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig. Bovendien worden programma’s voor burn-out en relatietherapie niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 75,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out of somberheidsklachten. Sinds 2000 werk in de hulpverlening, onder andere in de verstandelijke gehandicaptenzorg, een eerstelijns psychologen praktijk, maatschappelijke opvang en de verslavingszorg. Ik heb ervaring met het behandelen van diverse psychische klachten bij een zeer diverse cliëntenpopulatie. Dankzij mijn internationale achtergrond kan ik mij goed verplaatsen in mensen met verschillende culturele achtergronden. Mijn werkwijze is gebaseerd op onder andere technieken uit de cognitieve gedragstherapie en de contextuele benadering. Ik vind het belangrijk om waar nodig jouw context (oftewel belangrijke relaties en netwerk) ruimte te geven in onze gesprekken omdat deze relaties een krachtige bron zijn van herstel. Mijn studies: Doctoraal Klinische Psychologie, Postdoctorale cursus Taxatie en Diagnostiek, cursus Pastorale Counseling, Contextuele Hulpverlening en Postacademische Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd

Vrijblijvend kennismaken met Sandra?


We hebben een telefoonnumer van je nodig.
We hebben een emailadres van je nodig.