Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Hilversum |  Amber Reuling

Amber Reuling

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Amber Reuling en ik help je graag verder. Kennismaken? Dat kan, wanneer je je emailadres en telefoonnummer achterlaat, mail ik je binnen 24 uur om op korte termijn telefonisch kennis te maken. In dit gesprek kunnen wij samen kijken of het klikt en kunnen wij kijken of en hoe ik je verder kan helpen.

Kennis maken met Amber?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Onze gesprekken vinden op een fijne en goed bereikbare locatie in Hilversum plaats. Ik ben beschikbaar op maandag en vrijdag. Mijn voorkeur gaat uit naar gesprekken in real-life, wanneer we elkaar beter kennen en/of de afstand te groot is zijn Skype-gesprekken een goede oplossing.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 90,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, somberheidsklachten of zoekt naar specifieke hulp op maat. Ik heb onder andere ervaring opgedaan bij een grote instelling op het gebied van angst- en stemmingsproblematiek en psychotrauma. Op dit moment werk ik in een kleinere instelling. Na mijn Master gezondheidspsychologie heb ik de Basiscursus cognitieve gedragstherapie(CGT) en de cursus Acceptance & Commitment Therapy (ACT) gevolgd.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd