Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Hoogeveen |  Simone Vonder

Simone Vonder

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Op de een of andere manier ben je de regie over je leven kwijt. Of misschien had je die ook wel nooit écht, en deed je maar een beetje mee met wat andere mensen deden. Misschien ben je bang om fouten te maken. Misschien is er iets gebeurd, waar je niet zo gemakkelijk overheen komt. Wat het ook is, je kunt het me vertellen. Samen gaan we op zoek naar een (uit)weg die voor jou goed voelt.

Kennis maken met Simone?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn spreekkamer is in Hardenberg. Als je dat graag wilt, kan ik bij je thuis komen of op een locatie naar keuze. Ik rijd echter niet verder dan ongeveer 30 kilometer. Ik ben beschikbaar op maandag inclusief de avond, woensdagmorgen en -avond en vrijdagmorgen en-avond. Bij uitzondering werk ik op zaterdag. Ook telefonische en online behandelingen zijn mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 90,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Eigenlijk zou ik iedereen een traject met een psycholoog of psychologisch geschoolde coach gunnen. Ik denk dat we er allemaal gelukkiger van worden, als we een beetje beter snappen hoe we op het gebied van denken, voelen en gedrag functioneren. De ervaring heeft mij echter geleerd, dat vooral mensen die niet lekker in hun vel zitten een psycholoog opzoeken. En dat ze dan meestal één of meer van de volgende problemen hebben: - je voelt iets wat je niet wilt voelen (somberheid, onrust, angst, boosheid). - je voelt iets niet wat je wel wilt voelen (levensvreugde, enthousiasme, liefde). - je gedachten draaien in rondjes, maar je komt er niet uit (als het tegen zit vooral 's nachts, als je zou willen slapen). - je denkt na over dingen waar je niet over na wilt denken (alles wat niet gaat zoals jij het zou willen) - je doet niet wat je graag zou willen doen (studeren, de deur uit gaan als de zon schijnt, nieuwe vrienden maken, vrijen). - je doet iets wel wat je liever niet doet (je stelt uit, wacht af, blijft op de bank hangen, kropt je irritaties op of maakt juist ruzie). Naast mijn universitaire opleiding psychologie, klinische richting, ben ik geschoold in psychodiagnostiek, dementiezorg, mentaal emotieve training, rationeel emotieve training, cognitieve gedragstherapie, motivational interviewing en vooral door het leven zelf. Daarnaast heb ik me verdiept in westerse en niet-westerse filosofie, christelijke en oosterse theologie en esoterie. Mijn speciale aandacht gaat uit naar het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met chronische psychologische of psychosomatische klachten.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week