Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Leeuwarden en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Leeuwarden. Kies je psycholoog in Leeuwarden en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Lilian Ramdien in

Lilian Ramdien

"Het leven kan je soms overvallen met emoties en onverwachte gebeurtenissen. Je overziet het niet meer, kan niet meer helder denken en voelt je machteloos. Samen onderzoeken we wat er nodig is voor meer verbinding, rust en helderheid zodat je met hernieuwde kracht en inzicht weer verder kan. Het gaat er niet zozeer om dat ik problemen wegneem, maar dat jij leert om er op een andere manier mee om te gaan. "

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Kan je niemand in de
buurt vinden?
Kies voor 100% online

  • Thuis of waar je ook bent
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Effectief én flexibel

Je herkent ze aan de oranje band met "100% online behandeling"

psycholoog Heidi Euverman in
100% online behandeling

Heidi Euverman

"'Niets menselijks is ons vreemd (Terentius)'. Daarom help ik je graag verder! Ik heb ruime ervaring in het werken met mensen met allerlei psychische klachten. We kijken samen naar wat je nodig hebt, hierbij stel ik een behandelplan op waarbij ik het verminderen van jouw klachten voorop zet. Ik ben doorgaans doortastend, invoelend, prikkelend, maar ook steunend, betrokken en hartelijk. Mijn behandelingen kenmerken zich door zonder oordeel mee te kijken in jouw leven."

psycholoog Pepijn van der Hulle in
100% online behandeling

Pepijn van der Hulle

"Psychische klachten zijn vrijwel altijd een normale reactie op een complexe situatie"

psycholoog Amy Pellikaan in
100% online behandeling

Amy Pellikaan

"Met warmte en nuchterheid help ik je om meer grip op je leven te ervaren."

psycholoog Linde Smits in
100% online behandeling

Linde Smits

" Samen jouw verhaal ruimte geven en doelgericht op weg richting jouw wensen. Laagdrempelig en met diepgang. Ik hoor graag waar je naar op zoek bent!"

psycholoog Lieke Verhoeven in
100% online behandeling

Lieke Verhoeven

"Soms weet je even niet meer hoe je verder moet en is het fijn als iemand een tijdje met je meekijkt. Ik bied je een veilige ruimte om al je moelijke emoties en gedachtes te delen. Door samen zonder oordeel en met een nieuwsgierige en open blik naar je klachten te kijken kan er ruimte ontstaan voor verwerking en een nieuw perspectief. Dit proces is soms pijnlijk, verwarrend en spannend. Je hoeft het gelukkig niet allemaal alleen te doen, ik ben er om je te ondersteunen!"

psycholoog Kiymet Karaman in
100% online behandeling

Kiymet Karaman

"Tegenslagen horen bij het leven. Mijn levensmotto is: "geen pieken in het leven zonder dalen". Als je alleen maar gelukkig bent, verliest geluk zijn betekenis. Daarom is de nacht net zo belangrijk als de dag. Dagen van droefenis zijn net zo nodig als dagen van geluk. Bij tegenslagen heeft deze gedachte mij altijd gesterkt."

psycholoog Judit Koltai in
100% online behandeling

Judit Koltai

"Een behandeling aangaan bij een psycholoog is spannend. Spannend, want het betekent dat je de confrontatie aangaat met jezelf, stilstaat bij je pijnpunten en dat je meer inzichten krijgt in je gedrag. Het vraagt moed om dit te doen! Ik zie het als mijn taak jou te begeleiden naar herstel en de pijnpunten om te zetten in positieve energie. "

psycholoog Sevda Kaya in
100% online behandeling

Sevda Kaya

"‘You will either step forward into growth, or you will step backward into safety.' "

psycholoog Stefan Inthorn in
100% online behandeling

Stefan Inthorn

"Kom je er zelf niet meer uit? Laten we samen kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij je leven weer invullen zoals jij dat graag ziet! Ik heb een eigen praktijk in Delft en bied ook online gesprekken."

psycholoog Proshat Alavi in
100% online behandeling

Proshat Alavi

"Soms kom je op een punt in jouw leven dat het allemaal even te veel is of te zwaar is om alleen te dragen. Ik bied jou een liefdevolle en veilige ruimte waarbij al jouw gedachten en emoties er mogen zijn. Ik geloof in een persoonlijke manier van behandelen en kijk verder dan alleen jouw symptomen. Jouw verhaal en wie jij bent is voor mij belangrijk. (English also possible)"

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Leeuwarden of bijvoorbeeld in Heerenveen, Drachten of Sneek? Op deze pagina zie je psychologen in Leeuwarden en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Leeuwarden neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Leeuwarden aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Leeuwarden

In de profielen van de psychologen in Leeuwarden staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Leeuwarden kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Leeuwarden. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Leeuwarden helpt je graag verder!