Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Leiden en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Leiden. Kies je psycholoog in Leiden en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Fleur Leenaars in

Fleur Leenaars

"Ik kijk met jou naar wie jij bent en wat jij nodig hebt. Met een benadering waar lichaam, geest en zingeving samen centraal staan, gaan we samen aan de slag. Als ervaringsdeskundige kom ik naast je staan in de behandeling en richten we ons niet alleen op jouw klachten, maar ook op andere aspecten van jouw leven. Ik ben gespecialiseerd in psychische klachten bij een zwangerschap en zwangerschapsverlies. Heb jij trauma-, angst-, rouw-, stress-, of depressieve klachten die voort komen uit één van deze onderwerpen? Ik help je graag, zodat je jezelf weer terug vind, geniet van het leven en met een glimlach verder het leven door gaat!"

psycholoog Khadicha Amarti in

Khadicha Amarti

"Omdat ik jou het initiatief laat nemen, bepaal jij ook het tempo. Ik ren of wandel net zo hard als jij. Ondertussen zorg ik dat je je op je gemak voelt en dat we de kleine en grote overwinningen vieren. "

psycholoog Dessy Spruit in

Dessy Spruit

"Het leven bestaan uit mooie momenten en moeilijke ervaringen. Voelt het alsof je jezelf kwijt bent geraakt en alsof het vinden van positieve aspecten in je leven steeds niet lukt? Heb je iets heftigs meegemaakt en weet je niet hoe je verder kunt? Of wil je gewoon groeien en je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf? Ik kijk samen met jou naar wat er speelt, naar wat je voelt en naar wat je verlangen en grenzen zijn. De De pijlers van mijn werkwijze zijn verbinding, onvoorwaardelijke acceptatie en eerlijkheid, zelfs als eerlijkheid confronterend is. Daarnaast doe ik ook lichaam gerichte therapie en therapie met behulp van dieren(honden). Ik neem je ook graag in de natuur mee als 'buiten psycholoog' . De lichaamsgerichte therapie, de therapie met behulp van dieren en de therapie in de natuur helpen met het erkennen en soms voor het eerste voelen van bepaalde emoties. Ik ben iemand die zelf opgegroeid is in een multiculturele omgeving en ik respecteer vanuit de kern van mijn hart de persoonlijke, culturele en sociale verschillen tussen mensen. kan bij mij terecht als je worstelt met het herstellen van een verslaving(jij bent gestopt met het gebruiken van middelen maar je bent nog op zoek naar zingeving). Daarnaast, mocht het nodig zijn, werk ik samen met jou op het gebied van ontdekken en versterken van de eigen identiteit, zelfbeeld, gezonde keuzes voor jezelf maken en herstellen van de gevolgen van destructieve relaties. Mijn open en enigszins avontuurlijke persoonlijkheid heeft mij rijke levenservaring gegeven en als ervaringsdeskundige op meerdere gebieden begrijp ik jou gevoelens, pijn en tweifels en ik denk samen met jou voor geschikte oplossingen. Niet alleen op basis van een theoretische achtergrond, maar ook vanuit persoonlijke ervaring. Ik geef therapie in Nederlands, Engels en Bulgaars."

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Kan je niemand in de
buurt vinden?
Kies voor 100% online

  • Thuis of waar je ook bent
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Effectief én flexibel

Je herkent ze aan de oranje band met "100% online behandeling"

psycholoog Ayeh Dokht in
100% online behandeling

Ayeh Dokht

" Een psycholoog die je met passie verder helpt"

psycholoog Judit Koltai in
100% online behandeling

Judit Koltai

"Een behandeling aangaan bij een psycholoog is spannend. Spannend, want het betekent dat je de confrontatie aangaat met jezelf, stilstaat bij je pijnpunten en dat je meer inzichten krijgt in je gedrag. Het vraagt moed om dit te doen! Ik zie het als mijn taak jou te begeleiden naar herstel en de pijnpunten om te zetten in positieve energie. "

psycholoog Pepijn van der Hulle in
100% online behandeling

Pepijn van der Hulle

"Psychische klachten zijn vrijwel altijd een normale reactie op een complexe situatie"

psycholoog Sandra von Bannisseht-Sawyerr in
100% online behandeling

Sandra von Bannisseht-Sawyerr

"Ik geloof dat mensen een ontzettend grote veerkracht hebben en in staat zijn om de stormen van het leven het hoofd te bieden. Maar soms lukt dat niet in je eentje, en heb je extra steun nodig. Dat bied ik graag: samen ontdekken we jouw kracht en zoeken we naar manieren om dit naar boven te halen zodat jij verder kan. Ik heb een Christelijke achtergrond en neem dit mee onze gesprekken als jij daar specifiek om vraagt. Het is ook mogelijk om de gesprekken in het Engels te voeren. "

psycholoog Alexandra de Raaij in
100% online behandeling

Alexandra de Raaij

"Samen met jou zoek ik graag naar de beste manier om je (weer) vooruit te helpen. "

psycholoog Elvan Dogrul in
100% online behandeling

Elvan Dogrul

"Kom je er zelf niet meer uit? Heb je hulp nodig? Ik help je graag zodat jij weer tot rust kan komen. The consults can take place in English as well. Seanslarımız Türkçe de gerçekleştirilebilir."

psycholoog Amy Pellikaan in
100% online behandeling

Amy Pellikaan

"Met warmte en nuchterheid help ik je om meer grip op je leven te ervaren."

psycholoog Evi Sommen in
100% online behandeling

Evi Sommen

"Op weg naar verbinding: Wanneer je vastloopt en er alleen niet uitkomt help ik je graag om meer in verbinding te komen staan met jezelf . Hierdoor voel je beter wat jouw behoeften en kwaliteiten zijn. Het doel is om jou weer in je kracht te laten staan! "

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Leiden of bijvoorbeeld in Voorschoten, Noordwijk of Alphen aan den Rijn? Op deze pagina zie je psychologen in Leiden en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Leiden neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Leiden aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Leiden

In de profielen van de psychologen in Leiden staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Leiden kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Leiden. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Leiden helpt je graag verder!