Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Leiden | Simone Verhage

Simone Verhage

Kennis maken met Simone?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Hi! Ik ben Simone Verhage en ik help je graag verder. Dat kan zijn met jouw zoektocht naar meer rust en meer geluk, het omgaan met somberheid, angst, stress, of het verbeteren van je relatie met jezelf en/of met je kind(eren). Ik hou ervan om doelgericht aan oplossingen te werken, dat kan op cognitieve wijze maar ook meer lichaams- en/of ervaringsgericht. In al mijn jaren als (kinder)psycholoog heb ik gemerkt dat veel mensen in hun hoofd leven en te weinig luisteren naar hun lichaam, waardoor ze niet meer goed weten wie ze zijn en wat ze willen, flink kunnen piekeren en kunnen verzanden in het oplossen van hun problemen. Kijkend naar de toekomst en hoe het zou zijn als bepaalde doelen behaald zijn in plaats van te leven in het hier en nu. In mijn behandelingen werk ik met concrete doelen en kunnen we naast praten en denken ook gaan voelen en luisteren naar wat je lichaam jou vertelt. Zo werken we aan het vergroten van je zelfbewustzijn zodat vanuit daar concrete stappen gezet worden.

LET OP: Voor een behandeling bij de psycholoog heb je een verwijzing nodig van de huisarts, POH GGZ of andere psycholoog/hulpverlener. Het is handig om die eerst te hebben voordat je je aanmeldt. Zodra jouw aanmelding bij mij binnenkomt, stuur ik een mailtje om een korte telefonische kennismaking te plannen. We hebben het dan kort over jouw wensen en hulpvraag en bespreken we of wij samen een goede match zijn. Hierna plannen we direct een eerste afspraak in. Tot snel!


Kennis maken met Simone?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk op maandag, donderdag en vrijdag. Ik werk op een vaste locatie in Leiderdorp: van der valk bouwmanweg 178, op maandag en donderdag van 9:00-16:00uur. De praktijkruimte is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw. Op vrijdag werk ik online, van 11:00-16:00uur. Alle gesprekken kunnen online gevoerd worden, uiteraard in de veilige omgeving van Caredate.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 97,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 130,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Universiteit Leiden (2013). De afgelopen jaren heb ik gewerkt in zowel de SGGZ als de BGGZ, waarbinnen ik clienten heb behandeld met onder andere somberheidsklachten, angstklachten en ADHD. In de behandeling integreer ik graag meerdere behandelvormen zodat het past bij jou en bij jouw hulpvraag. Zo werk ik graag oplossingsgericht met behulp van lichaamsgerichte therapie (LGT), cognitieve gedragstherapie (CGT), acceptance and commitment therapie (ACT) en mindfulness. Dit alles afhankelijk van jouw hulpvraag. Ik behandel onder andere negatief zelfbeeld, angstklachten, hoogsensitiviteit, burn-out en somberheid/depressie. EMDR/traumabehandeling is bij mij niet mogelijk. De therapie is kortdurend van aard. Neem gerust contact op, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken