Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Leiden |  Stephanie Resopawiro

Stephanie Resopawiro

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Stephanie Resopawiro en ik help je graag verder. Op het moment dat jij het kennismakingsgesprek hebt aangevraagd zal ik op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met je opnemen. Tijdens dit gesprek kijken we of ik je verder kan helpen en plannen wij eventueel direct een afspraak in.

Kennis maken met Stephanie?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Het gesprek zal plaatsvinden in mijn praktijkruimte of mogelijk op een andere locatie, dit in overleg. Doorgaans kan dit op de donderdagen tussen 9.30 en 18.00 uur. Eventueel op ma, di, wo-ochtend en vrijdag einde middag. Daarnaast kunnen we ook via Skype aan de slag.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 75,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, relatieproblemen of somberheidsklachten. Ik heb werkervaring in de Basis en Specialistische GGZ en heb meerdere jaren gewerkt met kinderen met een ontwikkelingsstoornis en hun ouders. Daarnaast heb ik ervaring als behandelaar van mensen met diverse problematiek, zoals onder andere angstklachten, somberheidsklachten en relatieproblemen. Ik ben afgestudeerd in de richting van zowel Klinische- als Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Leiden. Momenteel ben ik Cognitief Gedragstherapeut in opleiding en heb ik de EMDR cursus gevolgd.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 4 weken