Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Lent |  Steven de Nie

Steven de Nie

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Steven de Nie, ervaren psycholoog (sinds 2004), gespecialiseerd in stress van moeizame (werk of familie) relaties en ik help je graag goed op weg. Ik beantwoord je aanmelding meestal binnen 24 uur (maximaal 48 uur). Tijdens de eerste kennismaking kunnen we kijken of het ‘klikt’ en hoe ik je verder kan helpen weer in je eigen kracht te komen!

Kennis maken met Steven?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

De eerste vervolgafspraak plannen we in overleg en dat is bijna altijd binnen een tot twee weken mogelijk. Deze afspraken vinden plaats in mijn eigen praktijkruimte in Arnhem, of online via Skype (even wennen maar werkt net zo goed als live!). Ik ben van maandag tot en met donderdag beschikbaar. In overleg is een afspraak op de vrijdag of vroeg in de avond ook mogelijk.


Vergoeding & tarieven

De kosten van de sessies kunnen in aantal gevallen deels worden vergoed als je een aanvullende zorgverzekering hebt omdat ik aangesloten ben bij de NVPA. Kijk dus eerst even naar je polis of vraag het na bij je verzekeraar.

Je kunt er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden sowieso niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 79,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out, relatieproblemen (stress van lastige relaties in gezin, werk of familie) en somberheidsklachten. Sinds 2004 werk ik in mijn eigen praktijk in Arnhem en online voor heel Nederland. Bij het oplossen van lastige problematiek zoals angst, stress, onrust, burn-out, somberheid, eetproblemen, relatieproblemen, werk gerelateerde vragen, etc. is praten alleen meestal niet genoeg. Daarom integreer ik in mijn werk eenvoudig te leren ontspanningsoefeningen (zoals EFT) die je makkelijk zelf kunt doen. Hierdoor krijg je snel rust in je hoofd en kom je sneller weer in je kracht! Naast mijn WO Psychologie heb ik onder andere de volgende kwalificaties: NLP Practitioner, EFT Therapeut en Stresscounselor.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: minder dan 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: minder dan 1 week