Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Maastricht |  Ella Ozerova

Ella Ozerova

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Ella Ozerova (1988) en ik help je graag verder. Na je aanmelding via de website neem ik binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Tijdens deze telefonische kennismaking van 10 tot 15 minuten kunnen we samen kijken of het ‘klikt’ en of ik je verder kan helpen met je hulpvraag. Zo ja, dan plannen we meteen een intakegesprek in waarin we dieper ingaan op waar je mee worstelt en je hulpvraag. Op basis hiervan maken we een plan van aanpak.

Kennis maken met Ella?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

In onderling overleg kunnen we afspraken maken over de vervolggesprekken. Er kan gedacht worden aan bij jou thuis, op een andere locatie of al wandelend. Daarnaast is het mogelijk om via Skype (of telefonisch) behandeling te volgen. De afspraken kunnen plaatsvinden op maandag, in het weekend of in de avonduren.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 90,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder met burn-out, angsten en depressieve klachten. Hierbij vind ik leveren van maatwerk belangrijk. Mijn inspiratie haal ik uit mijn Master Mental Health, post-Master Cognitieve gedragstherapie, post-Master EMDR, post-Master Positieve psychologie en mindfulness. Afgelopen 6 jaar ben ik werkzaam geweest als psycholoog binnen basis GGZ en gespecialiseerde GGZ. Door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan met verschillende doelgroepen en klachten.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd