Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Maastricht |  Petra Smits

Petra Smits

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Petra Smits en ik help je graag verder. Na je aanmelding via de website neem ik binnen 2 werkdagen per voorkeur telefonisch contact met je op. Tijdens dit eerste telefoongesprek van zo’n kwartier bespreken we wat je vraag precies is en of je hiervoor bij mij terecht kunt. Als het klikt, maken we meteen een afspraak voor het intakegesprek. In het intakegesprek maken we verder kennis met elkaar, gaan we dieper in op je hulpvraag en maken we samen een keuze uit diverse behandelingen.

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik beschik over een eigen praktijkruimte waar de gesprekken in alle rust en privacy plaats kunnen vinden. We kunnen afspreken in overleg, ook in de avonden en weekenden. De wachttijden zijn kort en afhankelijk van de dagen waarop de sessies gepland kunnen worden. In juni zullen er geen intakegesprekken gepland worden, dit i.v.m. de zomervakantie.


Vergoeding & tarieven

De kosten van de sessies worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Je kunt er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden sowieso niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 83,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met burn-out, stemmingsproblematiek of relatieproblemen. Door mijn ervaring met diverse doelgroepen (ouderen, volwassenen, psychiatrie) vind ik snel aansluiting met cliënten. De hulpverlening is laagdrempelig en privacy staat hoog in het vaandel. Ik heb een Master Neuropsychologie, post-Master EMDR en post-Master ACT.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd