Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies |  Alexandra de Raaij

Alexandra de Raaij

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Alexandra de Raaij en ik help je graag verder. Nadat ik je aanmelding binnenkrijg probeer ik je binnen 48 uur te bellen. Lukt dat om welke reden dan ook niet, dan stuur ik je een mail.

Kennis maken met Alexandra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Alle afspraken vinden in principe plaats in mijn praktijkruimte in Rotterdam of kunnen desgewenst ook online. Ik ben er maandag t/m vrijdag in de (na)middag en avond.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Als je een aanvullende verzekering hebt: omdat ik ben aangesloten bij NFG kan sprake zijn van een geheel of gedeeltelijke vergoeding.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je vastloopt in je leven of je relatie. In mijn praktijk combineer ik de kennis van mijn studie psychologie met andere werkvormen, zoals mindfulness, cognitieve gedragstherapie en emotional freedom techniques. Ook maak ik gebruik van technieken uit de Acceptance and Commitment Therapy en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Mijn studies zijn onder andere Bsc en MSc psychologie (afstudeerrichting klinische psychologie), Mindfulness trainer, Acceptance & Commitment Therapy (ACT), NLP Practitioner & Master Practitioner EFT (emotional freedom technique), Basiscursus CGT (cognitieve gedragstherapie). Voor relatietherapie maak ik gebruik van EFT (emotionally focused therapy). Hiervoor heb ik de register basistraining gevolgd. Om mijn hulpverlening zo goed mogelijk te houden volg ik regelmatig bijscholing en volg ik supervisie en intervisie. Zo zorg ik dat ik jou het beste kan helpen!


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken