Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies |  Irene Draisma

Irene Draisma

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Irene Draisma en ik help je graag verder. Binnen 24 uur neem ik contact met je op via WhatsApp of email om een afspraak te maken voor een kort telefonisch kennismakingsgesprek. In dat gesprek onderzoeken we hoe ik je verder kan helpen en maken we wellicht een afspraak voor het intakegesprek. Daarin doen we uitgebreider onderzoek naar wat jouw hulpvraag is en help ik je jouw doel formuleren, waarmee we volgende sessies aan de slag gaan.

Kennis maken met Irene?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Ik bied mijn consulten aan via Skype of Facetime, zodat je overal, thuis, buiten, waar jij dat prettig vindt met mij een sessie kunt doen. Dat kan in overleg op ieder gewenst moment.


Vergoeding & tarieven

Bij mij kies je er in principe voor om je sessies zelf te betalen. Dat werkt snel, want je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig. Bovendien worden programma’s voor burn-out en relatietherapie niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out, relatieproblemen of somberheidsklachten. Naast mijn studie (Master Klinische en Klinische Neuro Psychologie) heb ik ruim 5 jaar ervaring met behandeling van mensen met diverse problematiek. De afgelopen jaren heb ik voor een grote organisatie gewerkt waar ik mensen behandelde met chronische vermoeidheid en pijnklachten door stress. Daarnaast uitte de langdurige stress zich in angst, somberheid, burn-out of relatieproblematiek. Klachten werden serieus genomen, maar de focus lag op de persoon en zijn doelen in het leven. Hierdoor werd de behandeling positief, constructief en doelgericht. Daarvoor heb ik mensen met eetstoornissen en diverse onderliggende problemen behandeld. Tevens heb ik ervaring met: zingevingsproblematiek, re-integratie, zelfbeeld, slaapproblemen en concentratiestoornissen. Samen besteden we aandacht aan de onderliggende factoren en stellen concrete doelen. Zo vergroot je je zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Klachten verdwijnen dan vaak vanzelf en bereik je misschien wel meer dan je voor ogen had.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd

Vrijblijvend kennismaken met Irene?


We hebben een telefoonnumer van je nodig.
We hebben een emailadres van je nodig.