Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Kim De Vliegher

Kim De Vliegher

Kennis maken met Kim?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Balans vinden is soms moeilijk. Ik help je graag om beter voor jezelf te zorgen én jezelf daar ook belangrijk genoeg voor te vinden. Ik ben Kim De Vliegher en sinds enkele jaren werkzaam als GZ-psycholoog. Je kan bij mij terecht voor verschillende klachten waarbij ik je ga helpen om de balans weer terug te vinden. Daarbij hou je zelf de regie, jij bent immers de expert als het gaat om jouw gedachten, gevoelens of gedragingen. Van mij mag je verwachten dat ik transparant, eerlijk en direct ben. Ik draai niet om de hete brij heen, maar een flauw grapje of een sarcastische noot, hoort er af en toe wel bij. Therapie bij mij wordt gekenmerkt door een ‘no nonsense’ stijl, maar we gaan uiteraard ook op zoek naar wat het beste bij jou past. Neem gerust contact met me op, zodat we kunnen bespreken waar jij graag mee aan de slag wilt. Als we een goede match blijken om samen aan jouw doelen te werken, dan plannen we op korte termijn een intakegesprek in! ZOMERVAKANTIE: 24 juni tot en met 16 juli

Kennis maken met Kim?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum d'n Bond in Overloon. Er is een lift en er zijn ruime (gratis) parkeermogelijkheden aanwezig. Ik werk met name op woensdag binnen mijn eigen praktijk, in overleg zijn er ook beperkte mogelijkheden op andere momenten. Ik plan in principe geen standaard afspraken in het weekend of in de avonduren. Uiteraard kan je bij mij ook terecht voor een online behandeling. Adresgegevens praktijk - Dare to Care Psychologie: Gezondheidscentrum d'n Bond Baansestraat 6 5825 BX Overloon


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 125,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 150,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Binnen mijn GZ-opleiding heb ik ervaring opgedaan met het behandelen van angst- en stemmingsklachten, maar ook dwangklachten en (enkelvoudig) trauma. Sinds enkele jaren ben ik als GZ-psycholoog werkzaam in de ambulante verslavingszorg. Daar zie ik regelmatig mensen die naast verslaving ook kampen met ADHD of persoonlijkheidsproblematiek. Binnen mijn eigen praktijk kan je terecht voor diverse klachten, passend binnen de basisGGZ, ik bespreek graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Naast de GZ-opleiding ben ik geschoold in EMDR en schematherapie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken