Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies |  Rosa Schoen

Rosa Schoen

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Rosa Schoen en ik help je graag verder. Als je een aanvraag voor een kennismakingsgesprek doet, zal ik je binnen 24 uur bellen. We bespreken dan de reden dat je je aanmeldt en wat je graag zou willen bereiken.

Kennis maken met Rosa?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We bespreken dan ook hoe vaak we afspreken en op welke dag(en)/ tijdstip(pen). Je kunt zelf aangeven waar je graag af zou willen spreken, bij jou thuis, in de natuur (wandelend), in mijn praktijk in Wageningen, via Skype of ergens anders.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 90,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out, somberheidsklachten en relatieproblemen. Ik heb veel ervaring met individuele behandeling van jongeren en volwassenen. Daarnaast heb ik ervaring met relatie- en zogeheten systeemgesprekken. Naast mijn Master klinische psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik opgeleid in de cognitieve gedragstherapie. Op dit moment ben ik in opleiding tot systeemtherapeut.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd