Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Rotterdam en omgeving

Maak kennis met een psycholoog in Rotterdam. Vergoeding vanuit de basisverzekering is in veel gevallen mogelijk.
Kies hieronder je psycholoog in Rotterdam en meld je vrijblijvend aan. De psycholoog neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen aan de slag!
Heb je vragen of twijfels? Bel gerust het team van Caredate: 085-065 3165

Waarom Caredate:

Kies zelf je psycholoog
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Ook 's avonds en in het weekend

psycholoog Marian Eikelhof in

Marian Eikelhof

"Waarom moeilijk doen als het samen kan (Loesje) "

psycholoog Cristina Vellinga in

Cristina Vellinga

"Ik sta positief in het leven en denk in mogelijkheden. Deze 'filosofie' probeer ik toe te passen ook in de relatie met mijn klanten. Hierbij stel ik me vooral coachend toe, en laat de klanten hun eigen groeirichting bepalen, uiteraard vanuit de vangnet van mijn deskundigheid. Ik ben meertalig en intercultureel georiënteerd. "

psycholoog Emre Özkuzugüdenli in

Emre Özkuzugüdenli

"Ben je even vastgelopen en heb je hulp nodig om je leven weer in balans te brengen? Ik help je graag verder zodat je weer zelfstandig verder kunt."

psycholoog Erkay Kardes in

Erkay Kardes

""Weet je het soms niet meer? Kan je het even niet allemaal alleen aan? Is niet erg, dat is menselijk, samen zijn we sterker!""

psycholoog Homaira Abrahimi in

Homaira Abrahimi

"Denk je dat je het even niet meer alleen kan, dan doen we dat toch samen! "

psycholoog Heleen van Os in

Heleen van Os

"Het gebeurt iedereen weleens dat je door een periode gaat waarin de balans in je leven zoek lijkt te zijn en dat je zelf even niet meer weer hoe je verder kan. Dan is het prettig om samen met iemand te onderzoeken wat je nodig hebt om je weg terug te vinden en te vervolgen met zelfvertrouwen en daadkracht - ‘‘Ook een weg van 1000 mijl begint met één eerste stap’’. "

psycholoog Nedim Köse in

Nedim Köse

"Laten we beginnen met de tijd te nemen en aandacht te hebben voor u en uw verhaal. "

Woon je in Rotterdam of bijvoorbeeld in Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk of Capelle? Op deze pagina zie je psychologen in Rotterdam en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Rotterdam neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Rotterdam aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Rotterdam

In de profielen van de psychologen in Rotterdam staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Rotterdam kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Rotterdam. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Rotterdam helpt je graag verder!