Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Rotterdam |  Erkay Kardes

Erkay Kardes

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom, ik ben Erkay Kardes en ik help je graag verder. Na je eerste bericht neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Een goede behandelrelatie staat bij mij centraal; iemand moet zich gehoord en begrepen voelen. Ik vind het belangrijk de kern van de klachten in kaart te brengen en samen te kijken hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Hierbij steun en motiveer ik om de benodigde stappen te zetten en kijken we samen naar de mogelijke oplossingen, zodat jij weer de controle in handen kan nemen. Talen waarin ik therapie kan geven zijn: Nederlands en Turks.

Kennis maken met Erkay?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk in Rotterdam. Heel flexibel qua beschikbaarheid. Face-to-face in een kantoorruimte, telefonisch of digitaal, maakt allemaal niet uit. Zolang jij de hulp krijgt die je nodig hebt. Kantoorruimte die ik ter beschikking heb voor de sessies is op Westblaak 92, 3012 KM, Rotterdam (Thornico Building, verdieping 3, kamer 17).


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

113 Zelfmoordpreventie, 1,5 jaar, als psycholoog en manager. Ik heb therapie gegeven aan mensen die het leven niet meer zagen zitten. Mensen die moe waren om steeds met een 'masker' rond te lopen en niet konden vertellen waar ze eigenlijk mee zaten en aan dachten. Wellicht honderden crisisgesprekken gehad, waardoor ik goed weet hiermee om te gaan en wat te doen. Ik heb ook gewerkt bij MiSi NeuroPsy, ong 1 jaar, als psycholoog (BGGZ). Therapie gegeven aan clienten met diverse problemen en klachten, zoals een negatief zelfbeeld, burn-out, angsten en depressie. Verder werk ik momenteel al bijna een jaar bij i-Psy, interculturele psychiatrie, als psycholoog (BGGZ & SGGZ). Ik geef therapie aan verschillende mensen uit verschillende culturen. Mensen die niet alleen last hebben van angsten of depressieve klachten, maar waarbij er veel meer afspeelt. Hierbij kan je denken aan o.a. trauma's, psychose, persoonlijkheidsstoornissen, relationele problematiek, sociale angsten en somatische klachten. Behandelingen: CGT en IPT, maar mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijke behandeling die het beste bij jou past. Elk mens is anders en ervaart zijn of haar problemen en klachten anders.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: minder dan 1 week