Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Rotterdam |  Heena Nazir

Heena Nazir

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom, ik ben Heena Nazir en ik help je graag verder. Iedere persoon is uniek en stem ik mijn behandeling met jou volledig op af. Je kan bij mij terecht met diverse problematiek, zoals angsten en depressie. Samen gaan we er aan werken om je uit deze moeilijke periode te krijgen en ervoor zorgen dat je weer kan genieten van het leven. Ik heb een multiculturele achtergrond en spreek meerdere talen (Hindi/Urdu en Punjabi). DIt is handig voor mensen met een andere culturele achtergrond, niet alleen voor de taalbarriere, maar hierdoor begrijp ik bepaalde dingen ook goed die samenhangen met een andere cultuur.

Kennis maken met Heena?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Ik werk in Rotterdam. Het inplannen van afspraken is bespreekbaar en ik ben flexibel. Een afspraak inplannen kan bijvoorbeeld ook in avonduren.


Vergoeding & tarieven

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 85,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 85,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben al enkele jaren werkzaam in de psychiatrie en heb in mijn carrière zowel kinderen als volwassenen behandeld (4-87 jaar oud). Ik ben mijn carriere begonnen in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie en heb gewerkt met jonge kinderen met complexe problemen in combinatie met hechtingsproblematiek. Vanuit daar ben ik gaan verkennen welk doelgroep/ problematiek mij het meeste aansprak. Ik heb toen op verschillende groepen gewerkt met jongeren met uiteenlopende problematiek en verschillende leeftijden (gedragsproblemen/autisme/adhd bijvoorbeeld). Hierna heb ik een switch gemaakt en ben ik in de volwassen psychiatrie gaan werken. Hier heb ik mijn draai in gevonden en ik had het in eerste instantie niet verwacht, maar werken met volwassenen spreekt mij het meest aan. Vanaf dat moment heb ik met volwassenen gewerkt. Op dit moment werk ik zowel met kinderen als met volwassenen (met verschillende problemen: borderline, depressie, angsten bijvoorbeeld). Ik haal er veel voldoening uit als ik iemand kan helpen.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken