Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Rotterdam | Shaimae el Fargoussi

Shaimae el Fargoussi

Kennis maken met Shaimae?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Hoi, ik ben Shaimae el Fargoussi en ik help je graag verder. Het is normaal dat we het soms even niet meer weten en hulp nodig hebben. Samen met jou kijk ik waar je in vastloopt, wat je klachten zijn en wat de nodige stappen zijn om dit te verhelpen. De behandelrelatie en vertrouwen staan bij mij in het gehele behandelproces centraal. Het is belangrijk dat je je vertrouwd en veilig voelt. De behandeling zal zich enerzijds richten op de klachten vanuit een oplossingsgerichte visie en anderzijds op jouw krachten. Het doel van de therapie is dat je straks zelf weer verder kunt!

Kennis maken met Shaimae?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk in Rotterdam. Ik ben elke donderdag beschikbaar. De behandelvorm mag je bij mij helemaal zelf uitkiezen. Het kan face-to-face, telefonisch en zelfs via beeldbellen. Ik heb een eigen kantoorruimte op de Westblaak 92, 3012 KM, Rotterdam in de Thornico building 3e verdieping. Deze ruimte is perfect bereikbaar met het OV en er zit een parkeergarage in het gebouw.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Bij mij kun je terecht voor verschillende soorten behandelingen. Ik heb op meerdere plekken gewerkt als psycholoog en gedragswetenschapper. Ik werk momenteel bij i-Psy PsyQ waar ik patiënten behandel met verschillende culturen en problematiek. Denk hierbij aan depressie, burn-out, angststoornis, paniekstoornis, OCD, trauma en persoonlijkheidsstoornis. Ik ben getraind in CGT, basis VERS en EMDR. Verder ben ik ook een gecertificeerd diagnosticus. Buiten mijn specialisaties richt ik mij in de behandeling vooral op mijn patiënt en wat die van mij nodig heeft. Iedereen ervaart problemen en klachten namelijk anders en wilt zich gehoord en begrepen voelen.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken