Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Sittard en omgeving

Maak kennis met een psycholoog in Sittard. Vergoeding vanuit de basisverzekering is in veel gevallen mogelijk.
Kies hieronder je psycholoog in Sittard en meld je vrijblijvend aan. De psycholoog neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen aan de slag!
Heb je vragen of twijfels? Bel gerust het team van Caredate: 085-065 3165

Waarom Caredate:

Kies zelf je psycholoog
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Ook 's avonds en in het weekend

psycholoog Ella Ozerova in

Ella Ozerova

"Iedereen maakt weleens moeilijke momenten mee in het leven, toch blijft psychologisch hulp zoeken vaak nog een taboe. In mijn beleving is dat juist een teken van kracht!"

psycholoog Petra Smits in

Petra Smits

"Als psycholoog wil ik je graag in jouw dagelijks leven vooruit helpen! Daarom kijken we samen naar wat wél mogelijk is en welke manier voor jou de beste is om je doel blijvend te bereiken. Tijdens mijn sessies is er veel ruimte voor jou als persoon en voor je sterke kanten. Wanneer we oplossingen vinden die bij jou aansluiten en die voor jou goed voelen, is de kans op blijvende vooruitgang het grootst."

psycholoog Nadine Heijthuijzen in

Nadine Heijthuijzen

"Op een laagdrempelige manier wil ik u graag helpen om oplossingen te vinden voor uw klachten en uw leven te kunnen leiden, zoals u dat wilt. Hierbij is samenwerking essentieel. Samen kunnen we kijken naar oplossingen voor uw klachten die passend zijn voor u als persoon en de behandeling afstemmen op uw persoonlijke kenmerken. "

Woon je in Sittard of bijvoorbeeld in Maastricht, Geleen of Heerlen? Op deze pagina zie je psychologen in Sittard en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Sittard neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Sittard aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Sittard

In de profielen van de psychologen in Sittard staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Sittard kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Sittard. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Sittard helpt je graag verder!