Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Sittard |  Nadine Heijthuijzen

Nadine Heijthuijzen

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Nadine Heijthuijsen en ik help je graag verder. Als je je telefoonnummer en e-mailadres doorgeeft, zal ik je binnen 24 uur mailen om een afspraak te maken voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens kunnen we samen kijken of ik je verder kan helpen met je problemen. Als dat zo is kunnen we een vervolgafspraak maken.

Kennis maken met Nadine?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

In onderling overleg kunnen we afspreken waar het vervolggesprek plaatsvindt. Dit kan zowel bij mij, bij jou of op een andere locatie. We kunnen afspreken wanneer jou dat het beste uit komt, dat kan ook ’s avonds of in het weekend.


Vergoeding & tarieven

Bij mij kies je er in principe voor om je sessies zelf te betalen. Dat werkt snel, want je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig. Bovendien worden programma’s voor burn-out en relatietherapie niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 75,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten en somberheidsklachten. Tijdens mijn werk in een algemeen ziekenhuis ben ik veel in aanraking gekomen met volwassenen met angst- en stemmingsproblematiek. De behandeling bestond met name uit cognitief gedragstherapeutisch technieken, waaronder exposure en het uitdagen van gedachten. Daarnaast heb ik ook ervaring met motiverende gespreksvoering. Tijdens mijn Bachelor psychologie in Nijmegen lag de nadruk op klinische psychologie. Tevens heb ik een semester gedurende de bachelor gestudeerd in Barcelona (tevens nadruk op klinische psychologie). Daarna heb ik de master gezondheidszorgpsychologie in Nijmegen afgerond.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd