Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Sittard |  Petra Smits

Petra Smits

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Petra Smits en ik help je graag verder. Na je aanmelding via de website neem ik binnen 2 werkdagen per voorkeur telefonisch contact met je op. Tijdens dit eerste telefoongesprek van zo’n 10 tot 15 minuten bespreken we wat je vraag precies is en of je hiervoor bij mij terecht kunt. Als het klikt, maken we meteen een afspraak voor het intakegesprek. In het intakegesprek maken we verder kennis met elkaar, gaan we dieper in op je hulpvraag en maken we samen een keuze uit diverse behandelingen.

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Er is een aantal mogelijkheden om de behandeling vorm te geven. Ik beschik over een eigen praktijkruimte waar de gesprekken in alle rust en privacy plaats kunnen vinden. Ook is het mogelijk om samen al wandelend aan de slag te gaan. We kunnen afspreken in overleg, ook in de avonden en weekenden.


Vergoeding & tarieven

De kosten van de sessies worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Je kunt er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden sowieso niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 83,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met burn-out, stemmingsproblematiek of relatieproblemen. Door mijn ervaring met diverse doelgroepen (ouderen, volwassenen, psychiatrie) vind ik snel aansluiting met cliënten. Vooruitgang kan voor iedereen iets anders zijn: van kleine inzichten tot het ervaren van een gevoel van richting tot levens veranderende beslissingen: het kan allemaal! Ik werk vanuit mijn eigen praktijk. De hulpverlening is laagdrempelig en privacy staat hoog in het vaandel. Ik heb een Master Neuropsychologie, post-Master EMDR en post-Master ACT.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd