Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Tilburg | Marion Janssen

Marion Janssen

Kennis maken met Marion?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Marion Janssen en ik help je graag verder. Nadat je telefoonnummer en emailadres hebt achtergelaten reageer ik zo snel mogelijks, doordeweeks altijd binnen 24 uur. Als ik je telefonisch niet kan bereiken stuur ik je een een mail en/of een sms met de vraag wanneer ik je het beste kan bereiken. Tijdens het eerste contact kunnen we kijken of ik je verder kan helpen.

Kennis maken met Marion?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Voor het vervolg: ik zie je graag in mijn eigen praktijk in Dongen of Eindhoven. Mocht je echt niet in staat zijn om de praktijk te bezoeken dan kom ik naar je toe. Dit alles, ook voor wat betreft de tijdstippen, in overleg met jou.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

In sommige gevallen kunnen de kosten van de sessies deels worden vergoed als je een aanvullende zorgverzekering hebt omdat ik aangesloten ben bij de NAP en VIT. Kijk dus eerst even naar je polis of vraag het na bij je verzekeraar.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 92,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 130,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out, relatieproblemen of somberheidsklachten. Ook behandel ik cliënten met psychosomatische klachten zoals het prikkelbare darmsyndroom en migraine. Sinds 2005 werk ik in de eerstelijns psychologische zorg en vanaf 2008 heb ik mijn eigen praktijk waar ik cliënten zie in de leeftijd van een jaar of 8, 9 tot 99… . Problematieken van die cliënten zijn uiteenlopend, van angst- en stemmingsklachten tot relatie- en opvoedproblemen en van assertiviteitsproblemen tot psychosomatische klachten. Na mijn studie Gezondheidspsychologie aan de Open Universiteit (2003-2007) heb ik mijn vakkennis verder uitgebreid, onder andere met integratieve psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Hypnotherapie en pds-therapie en diverse korte cursussen bij onder andere RINO en BIVT. Ook behandel ik cliënten met EMDR en EFT.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken